Runderpastrami, selderijsalade en mierikswortelmayonaise
Ingrediënten
16 plakjes runderpastrami
Kesbeke selderijsalade
4 walnoten
1 el mayonaise
½ Jonagold appel
mierikswortelmayonaise
4 zuurdesem croutons,10 cm lang, 4 cm breed
4 plakjes Kesbeke ‘dwarsliggers’
frisee sla, diverse cressoorten, veldsla
8 Kesbeke zilveruitjes in vieren gesneden
Bereidingswijze
Maak de selderijsalade aan met mayonaise, walnoot en Jonagold appel doe dit op een plakje runderpastrami, rol op. Meng mierikswortelpasta met mayonaise en doe in een spuitzak. Leg vier rolletjes pastrami gevuld met selderijsalade op de crouton, daarop een ‘dwarsligger’ en daarop wat frisee sla met diverse cressoorten. Spuit op het einde van de crouton een druppel mierikswortelmayonaise.