Ons winkeltje

Lekker hoor
  dat lekkers!

We hebben een zuurwinkeltje vlakbij onze fabriek. Hier kun je alle soorten zuur verkrijgen, waaronder veel zoetzuur, maar ook heel veel variaties in smaken en  in verschillende formaten potten. Daarnaast kun je in ons winkeltje ook oliën vinden en bieden we allerlei lekkernijen aan zoals kaas en worst. Hoewel het voornamelijk een zoet-en-zuurwinkeltje is, nodigen we je uit om ook eens iets van de andere lekkernijen mee te nemen. 

Bezoek de website van ons Zoet-Zuur winkeltje

Het adres is: Adolf van Nassaustraat 3, 1055RP Amsterdam.

De openingstijden van ons winkeltje zijn woensdag t/m vrijdag van 11:00 –tot 17.00 uur. Zaterdag zijn we geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag, maandag en dinsdag is onze winkel gesloten. Ons winkeltje kun je bellen op nummer 020 – 3032650.

RONDLEIDING (vanaf 2025 weer mogelijk)

ONZE RONDLEIDINGEN ZITTEN VOOR 2024 HE-LE-MAAL VOLGEBOEKT

Het is wat, een half jaar volgeboekt zitten. We willen het liefst iedereen een kijkje laten nemen bij ons in de fabriek. Echter is gezien het aantal aanmeldingen dat wij hebben gekregen (en krijgen elke dag) niet mogelijk om voor dit jaar nog een rondleiding te boeken. Jaaaaa, dan doe je toch meer rondleidingen hoor ik jullie denken!! Dat willen wij wel, maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden!
Mocht je in het nieuwe jaar 2025 willen deelnemen aan een rondleiding, vanaf september kunt u ons een mail sturen naar [email protected]. Vanaf september kunnen wij namelijk in de agenda van 2025 nieuwe rondleidingen gaan plannen.

Het is altijd uitsluitend op afspraak, je kunt dus niet zonder afspraak een rondleiding krijgen.

Rondleidingen zijn altijd op dinsdagen om 11:00 uur en 14:00 uur.

Er is geen minimaal aantal personen nodig om aan te melden. We doen maximaal 12 personen, niet meer.

Kosten 15,00 per persoon (dit dient aan het eind van de rondleiding in de winkel afgerekend te worden).

Aanmelden kan door vanaf september een e-mail te sturen naar [email protected] en hierbij te vermelden om hoeveel personen het gaat. Ook vermelden welke dinsdagen de mensen kunnen. Let op: het kan weer in 2025.

Duur van de rondleiding is ongeveer 1,5 uur.
Inclusief in de rondleiding:

  • Ontvangst met een kopje koffie en een koekje
  • Informatie over de bedrijfshistorie en het heden
  • Rondleiding door onze fabriek
  • Proeverij in onze winkel Zoet & Zuur (direct aan de overkant)
  • Uitdelen van de goodiebags met Kesbeke productenU kunt ons bereiken met bus 21, 80 en 247 en tram 19.

Parkeren bij het winkeltje

Het is betaald parkeren in heel Amsterdam. Zorg dus dat je dat regelt, anders wordt het een duur zuurtje en dat willen we natuurlijk niet! Je kunt in de straat voor de deur van het winkeltje meestal wel parkeren. Is er geen plek, dan is er om de hoek meestal wel plek. Het is niet toegestaan om voor de fabriek te parkeren.