Cannelloni kletskoppen van sesam gevuld met piccalillymousse en krab
Ingredienten krabtartaar van noordzee krab
150 gr vers krabvlees
1 el mayonaise
15 gr Granny Smith in blokjes
2 blaadjes munt fijn gesneden
1 el chilisaus
½ limoensap
Bereidingswijze krabtartaar
Meng ingrediënten tot een salade, piccalillymousse.
Bouillon verwarmen, gelatine oplossen, blenderen, koud laten worden en de room er door heen spatelen.
Tartaar in steker, lichtjes aandrukken, hierop de piccalillymousse in cannellonirolletjes doen.
Ingredienten kletskoppen
50 gr sinaasappelsap
2 stuks sinaasappelrasp
150 gr poedersuiker
50 gr Acacia honing
60 gr bloem
150 gr sesamzaad, gemixt wit en zwart
Bereidingswijze kletskoppen
Meng alle ingrediënten, de gesmolten boter als laatste toevoegen smeer dit uit op bakpapier en bak goudbruin op 180°C. Licht laten afkoelen, snij in plakjes van 4×4 cm en rol ze om een stokje, koud laten worden.