Cornetje van krokante filo, gefrituurde spiering en augurkenmousse

Cornetje van krokante filo, gefrituurde spiering en augurkenmousse

Ingrediënten
100 ml remouladesaus
augurkenmousse
(=samen fijn blenderen: • 125 gr Kesbeke cornichons • 75 gr uitlekvocht • ½ theelepel xantana • 2.5 dl lobbige room • 3 bladen gelatine • zout en peper)
vier blaadjes feuille d’brich (loempia velletjes)
5 eetlepels visbakmeel/tempura
water
12 st spiering

Bereidingswijze
Augurkenmousse, cornichons, uitlekvocht en de xantana blenderen, verwarmen en gelatine erbij, dan de lobbige room.
Blaadjes feuille d’brich insmeren met olijfolie, rond vouwen en afbakken in een oven 180°C.
Spieringen door het beslag halen en frituren. Vul de krokante cornetjes met augurkenmousse tot de helft, spuit er een beetje remouladesaus op en doe de spiering er in.