Ingezonden door
Linda
Ingrediënten
300 g zeetongfilet;
100 g scampi’s;
200 g groene asperges;
1 tomaat;
3 fijngesneden blaadjes sla;
1/4 fijngehakte rode peper;
1 eetlepel Kesbeke wortelsalade;
5 champignons, in dunne schijfjes;
2 eetlepels olijfolie;
1 eetlepel balsamico-azijn;
Bieslook;
Peper en zout
Bereidingswijze
Stoom of kook de zeetongfilet en de scampi’s. Laat afkoelen. Kook de asperges 5 minuten met een beetje zout. Voeg er de tomaat, rode peper, en champignons aan toe en laat nog 30 seconden doorkoken. Giet de groente af, ontvel de tomaat en snij in blokjes. Laat alles afkoelen en voeg de wortelsalade toe. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en verdeel over de groente, sla en vis. Doe alles in een kom.