Tartaar van MRY-rund, cornichons, kwartelei en piccalillymayonaise

Tartaar van MRY-rund, cornichons, kwartelei en piccalillymayonaise

Ingrediënten
200 gr fijngesneden tartaarvlees van MRY-rund
10gr gesnipperde sjalot
5 gr worcestersaus
2 druppels tabasco
3 gr fijne Dijonmosterd
3 gr bieslook
10 gr ketchup
4 zachtgekookte kwarteleitjes, 2 min.
8 Kesbeke cornichons
12 Kesbeke kappertjes
piccalillymayonaise (= mayonaise + gecuteerde piccalilly)
8 Kesbeke zilveruitjes door de helft
4 kropslahartjes
20 tatsoi blaadjes
diverse cressoorten

Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten door de tartaar en breng op smaak met peper en zout. Doe de tartaar in steker, stamp het licht aan maak het op met de kwarteleitjes in het midden van de tartaar. Dresseer de rest van het garnituur er netjes omheen spuit kleine stipjes piccalillymayonaise er tussen.