Rauw geschroeide langoustine, ananas piccalilly, gefermenteerde knoflook, geitenkaas, bloemkool, wolvarken
Ingrediënten
4 Grote langoustines
60 g Kesbeke piccalilly
20 g ananas in fijne blokjes gesneden
50 g gefermenteerde knoflook
110 g bouillon
50 g verse geitenkaas
3 kleuren bloemkool
50 g wolvarken in blokjes gesneden
witte balsamico-azijn
Bereidingswijze
De langoustine goed aanbakken in olijfolie en hierna direct uit de pan halen. De gefermenteerde knoflook met de bouillon doordraaien tot een gladde crème. Smeer de langoustine met de knoflook-crème in. De geitenkaas aanvriezen en raspen met een microplane. Rol de langoustine door de geitenkaas. Piccalilly mengen met de ananas. Wolvarken kort aanzweten in een droge pan en afblussen met witte balsamicoazijn en direct uit de pan halen. Bloemkool dun schaven (2 mm) en 30 seconden garen in de magnetron (half knapperig), aanmaken met olijfolie en zout.