Geplaatst op

Kesbeke 75 jaar! Jubileumpenning Amsterdam

Bedankt Gemeente Amsterdam, voor de jubileumpenning!

Met grote trots delen wij mee, dat wij op 24 november 2023 de Jubileumpenning van Amsterdam hebben ontvangen. Deze bijzondere onderscheiding, uitgereikt door wethouder Sofyan Mbarki, is een erkenning van ons 75-jarig bestaan en onze voortdurende inzet in de Amsterdamse gemeenschap, aldus de wethouder.

Onze reis begon in 1948, toen onze oprichter, Charles Kesbeke, het bedrijf startte in een kelder aan het Waterlooplein. Nu, onder leiding van Oos Kesbeke, kleinzoon van Charles, en met de hulp van zijn zoons Camiel en Sylvian, blijven wij een van de laatste authentieke inleggerijen in onze geliefde stad. Dus deze erkenning maakt ons extra trots!

Onze producten zijn niet alleen een favoriet in vele toprestaurants, maar zijn ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten. In 2016 werden wij bekroond met de Ondernemersprijs van Amsterdam, wat onze creatieve en innovatieve benadering van ondernemerschap benadrukt. En nu dus dit!

Bovendien kreeg ons familieverhaal extra aandacht door de populaire RTL-realityserie ‘De Augurkenkoning’. Deze serie biedt een inkijkje in ons dagelijks leven en laat zien hoe wij, als familie, samenwerken om onze tradities voort te zetten en het bedrijf te blijven innoveren.

De Jubileumpenning van Amsterdam is een eerbetoon aan bedrijven, instellingen, stichtingen en verenigingen die al minstens 50 jaar een rol spelen in de Amsterdamse gemeenschap. Wij zijn vereerd en dankbaar voor deze erkenning en kijken uit naar nog vele jaren van succes en innovatie in onze prachtige stad.

Hartelijk dank aan al onze klanten, partners en vrienden voor jullie steun door de jaren heen. Dit jubileum en deze onderscheiding behoort jullie allemaal toe!