Certificaten

In de voedselverwerkende industrie is het van cruciaal belang om de veiligheid en kwaliteit van het voedsel te waarborgen. Om deze reden zijn er verschillende certificaten en keurmerken ontwikkeld die aantonen dat bedrijven voldoen aan bepaalde normen en standaarden. Kesbeke Fijne Tafelzuren BV heeft uiteraard alle noodzakelijke keurmerken en certificaten.

Het MVO certificaat (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) toont aan dat een bedrijf zich inzet voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid op economisch, sociaal en ecologisch gebied.

Het BRC (British Retail Consortium) certificaat is een internationaal erkende norm voor  voedselveiligheid en kwaliteit. Het certificaat richt zich op het voorkomen van voedselveiligheidsrisico's in het productieproces.

Het SKAL certificaat toont aan dat een bedrijf biologische producten produceert of verwerkt volgens de Europese regelgeving voor biologische landbouw.

Het ISO 9001 certificaat is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het certificaat richt zich op het verbeteren van de efficiëntie en klanttevredenheid van een organisatie.

Het keurmerk Amsterdam Made toont aan dat een product of dienst in Amsterdam is geproduceerd en daarmee een lokaal karakter heeft. Dit keurmerk stimuleert de lokale economie en bevordert duurzaamheid en innovatie.